0184 - 413 073
NL / EN

Samen sterk

Wij verheugen ons u te kunnen informeren over het feit, dat Verhoef Elektrotechniek en Europe Marine Control besloten hebben de krachten te bundelen. Beide bedrijven hebben een gelijkwaardige manier van werken, maar bedienen beide een ander segment van de maritieme markt.

Verhoef richt zich op de lokale maritieme, industriƫle en utiliteitsmarkt in Nederland, terwijl EMC zijn focus heeft op de internationale maritieme markt en aandrijf- en besturingstechniek voor de offshore equipment industrie.

Omdat onze aandachtsgebieden volledig complementair zijn, zal dit voor beide partijen de mogelijkheden, projectmanagement-, engineering- en productie capaciteit versterken. Om deze reden en tevens vanwege de verbeterende markt situatie, zullen er dan ook geen personele wijzigingen zijn.

Stephan Kempen zal de integratie van beide bedrijven leiden en wordt per 1-1-2018 directeur van het gecombineerde bedrijf Verhoef EMC.

Verhoef en EMC werken, beide als onderdeel van PON, al de nodige jaren samen en zijn op dit moment al nagenoeg volledig geĆÆntegreerd.

Verhoef EMC

Industrieweg 79
3361HJ Sliedrecht

Telefoon: +31 (0)184-413073
E-mail: info@verhoefemc.com