Recent heeft Verhoef EMC bij Green Pin – Van Beest als onderdeel van een zonnestroominstallatie met een totaal vermogen van 1,03MWp de volledige AC-kant verzorgd en bekabeld. Vanaf 11 omvormers van elk 125A, wordt via twee door ons geleverde nieuwe verdelers de opgewekte energie terug gevoed in de installatie van Van Beest en het elektriciteitsnet. In de nieuwe door ons ontworpen verdelers is tevens de energie opbrengstmeting voorzien, daarnaast zijn alle omvormers voorzien van een netwerkaansluiting voor monitoring op afstand.
In de laagspanningsruimte hebben wij de bestaande verdeling gemodificeerd en nieuwe groepen geïnstalleerd voor de grote vermogens van deze zonnepaneel-installatie.
Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website of bel 0184-413073.