Dat elektrificatie steeds meer zijn intrede doet kan niemand zijn ontgaan. Met oog op de toenemende kosten voor olie en gas moeten we nu écht vaart gaan maken. Maar wat zijn de laatste ontwikkelingen? En wat zijn de opties en beste keuzes voor jou? Kom het met ons bespreken op de Electric & Hybrid Marine World Expo 2022.

De beurs, die op 21, 22 en 23 juni 2022 in Amsterdam wordt gehouden, is uitsluitend gericht op het presenteren van de allernieuwste en volgende generatie elektrische en hybride laad- en voortstuwingstechnologieën, componenten en oplossingen voor maritieme toepassingen.

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden via ons hybride simulatiesysteem. En voor een totaalpakket kun je direct spreken met onze collega’s van zusterbedrijf ADS van STIGT.

Wij zorgen voor de koffie (of een biertje). Tot dan!

Gratis toegang? Bestel hier je tickets