0184 - 413 073
NL / EN

Historie

Historie Verhoef Elektrotechniek B.V.

1954 Het was Rook Verhoef die Verhoef Elektrotechniek oprichtte en zich vestigde aan de Rivierdijk te Sliedrecht. Rook werkte destijds bij Bakker Electro Industrie in Sliedrecht en werd door Zandbaggerbedrijf Dekker aangespoord om een eigen onderneming te starten.
Dekker had namelijk behoefte aan een kleine organisatie, die flexibel en daadkrachtig op zou kunnen treden én goede deskundigheid in huis had.
Verhoef voldeed perfect aan dit profiel en kreeg al snel naamsbekendheid in voor de scheepvaartindustrie.

De opdrachtenportefeuille groeide en de oorspronkelijke bedrijfsruimte werd te klein.
Om die reden verhuisde Verhoef Elektrotechniek naar de A.W. de Landgraafstraat, waar een voormalige Coöperatieve Bakkerij stond die volledig werd verbouwd en ging dienen als werkplaats.

1995 Overname het bedrijf Gort Elektro. Tot die tijd was Verhoef vooral actief in de scheepvaart. Deze overname bracht daar verandering in, want de activiteiten van Gort Elektro waren voornamelijk gericht op industrie, utiliteitsbouw en particuliere klanten.
1998 Terrein aan de Industrieweg aangekocht. Met het oog op de toekomst is hier een groot bedrijfspand gerealiseerd, welke in 1999 in gebruik werd genomen. In Bakker Sliedrecht is een sterke partner gevonden.
2012 is Verhoef Elektrotechniek onderdeel gaan uitmaken van Pon.
2017 Verhoef en EMC gaan samen verder als Verhoef EMC

Verhoef EMC

Industrieweg 79
3361HJ Sliedrecht

Telefoon: +31 (0)184-413073
E-mail: info@verhoefemc.com